Bigosik po chińsku, Kuchnia Chińska (przepisy)
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Bigosik po chińsku
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Składnik
Logo
Ilość
Czego
2
łyżek stołowych
według uznania
według uznania
według uznania
1
sztuk
1
sztuk
10
dekagramów
10
dekagramów
30
dekagramów
według uznania
według uznania
według uznania
Wykonanie:Kawałki kapusty ugotować w wodzie z solą, a następnie odsączyć na sitku. Pieczarki opłukać, pokroić w plasterki. Cebulę obrać i drobno posiekać. Boczek wędzony pokroić w plasterki. Rozgrzać olej w rondlu, podsmażyć w nim boczek. Dodać cebulę, pieczarki, smażyć ok. 3 minut, a następnie dodać kapustę. Sparzony, obrany pomidor pokroić w kostkę i dodać do kapusty. Przyprawić do smaku. Mieszając, dusić ok. 2 minut. Podawać z chlebem.
... [ Pobierz całość w formacie PDF ]
-
Pokrewne
- Index
- Bimber z żyta(1), PRZEPISY NA ALKOHOLE 🍸 🍺🍷 🍻, Bimber
- Bimber - Nalewka z pigwy(1), PRZEPISY NA ALKOHOLE 🍸 🍺🍷 🍻, Bimber
- Biszkopt przekładany z kremem i dżemem, Przepisy kulinarne
- Bigos ewy wachowicz, Przepisy kulinarne
- Biała kiełbasa smażona, przepisy różne
- Bimber 2, Alkohole Drinki, Przepisy na dobrą wódeczkę
- Biała kiełbasa w piwie(1), Przepisy różne
- Beszamel w naleśniku z pieczarkami, przepisy
- Biszkopt z jabłkami, przepisy kulinarne
- Bita śmietana, przepisy, ciasta
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- mrowkodzik.xlx.pl